Víz, amelynek minden cseppje élvezet

Üdvözlünk a BWT vízélmények világában.

 A megfelelő vízkezelési technológiák hozzájárulhatnak, hogy háztartási berendezéseink, a fűtési rendszerünk hatékonyabban, kevesebb energiával üzemeljen, és hogy a ideális minőségű víz kerüljön a fürdőszobánkba, a konyhánkba. Egyszeri beruházással megkímélhetjük a pénztárcánkat a folyamatos szervizköltségektől, a magasabb fenntartási költségektől.

Miért van szükség víztisztításra?

Miért van szükség víztisztításra?

Számos olyan tényező merülhet fel, amely indokolja a vízszűrés szükségességét – a BWT szinte minden problémára kínál megfelelő terméket. A BWT Mg2+ vízszűrő kancsó az egyetlen olyan vízszűrő, amely nemcsak csökkenti a vízkövet okozó anyagok és az ízrontó anyagok mennyiségét, de értékes magnéziumot is juttat* a szűrt vízhez. Ez egy olyan szűrőbetét segítségével történik, amely a Mg2+ technológiát használja: a Gourmet vízszűrő kancsó lelke az Mg2+ Gourmet vízszűrőbetét. A tisztított víz zamatos, ízletes lesz, így segít kihozni belőle főzött tea és kávé valódi aromáját és zamatát.

Kényelem és biztonság a BWT-től

Termékeink nemcsak a konyhákban, hanem a fürdőszobákban is bizonyítottak. A magas vízkeménységű víz vízkő lerakódásokat hagy a zuhanykabin falán és a szerelvényeken, ami csak fáradságos súrolással, takarítással távolítható el, és hamar a berendezések károsodásához vezethet.

Takarékoskodj az energiával és óvd a környezetet BWT vízzel

A lágy vízzel sok tekintetben spórolhatsz. Ha fűtőelemekre nem rakódik le a vízkő, csökkentheted az áramfogyasztást – többek között –a vízforraló és a mosógép használatakor, de kevesebb fogy a tisztító- és vízkőmentesítő szerekből is. Akár feleannyi mosószer is elegendő a mosáshoz, nem lesz szükséged vízlágyító adalékhoz, és akár az öblítőszert is elhagyhatod.

A víz, amit nyugodtan és élvezettel fogyaszthatsz

Magyarországon a vezetékes víz szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, és biztonsággal fogyasztható. A tisztítási és a szűrési eljárások következtében nem, vagy csak rendkívül elenyésző mértékben tartalmazhat olyan anyagokat, amelyek nem kívánatosak az csapvízben.

A csapvíz azonban sok helyen elöregedett csővezetékeken keresztül jut el az otthonokba, ráadásul ezek felújítási, szerelési munkái során lebegő szennyeződések kerülhetnek a vízbe. Kiváló minőségű szűrt vizet a BWT konyhai víztisztító berendezéseivel biztosíthatod az otthonodban.

A BWT Aquaboy vízszűrője leszámol a baktériumok 99%-ával, valamint az íz- és illatrontó anyagokkal, ugyanakkor megőrzi a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványokat.

Termékek

Vízszűrő kancsók & szűrőbetétek

Az egyedülálló íz titka: magnézium!

A BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsó két fázisban működik. Az első fázisban eltávolítja az ízrontó anyagokat, például a klórt a vízből. A második fázisban csökkenti az esetlegesen előforduló a nehézfémek egy részét, mint pld.. az ólmot és a rezet, illetve a víz keménységéért felelős ionokat értékes magnéziumra cseréli*, így védve a háztartási gépeket a vízkő ellen. Ezzel a módszerrel a szűrt víz ásványi anyag-tartalma kiegyensúlyozottabb, mint hagyományos vízszűrő kancsó esetében, ráadásul egyedülálló íz-élményt nyújt.

A BWT Magnesium Mineralizer víztisztító kancsó lelke a BWT által szabadalmaztatott Mg2+ technológiát alkalmazó szűrőbetét. A szűrőbetét magnéziumot is juttat* az ivóvízbe, amely segíthet előhozni és kiemelni a tea és a kávé rejtett zamatát és aromáját, de gazdag íz-világának köszönhetően önmagában fogyasztva is kifinomult íz-élményt nyújt. A magnézium különösen természetes, kiegyensúlyozott és friss ízt kölcsönöz a víznek.

* a hozzáadott magnézium mennyisége függ a csapvíz keménységétől

A vízszűrő kancsók előnyei:

 

Ízgazdagság - finom, selymes ízért

Köszönhetően az íz-rontó anyagok eltávolításának és magnézium hozzáadásának a szűrt vízhez

Tartós védelmet biztosít háztartási berendezéseinek

A vízkőkiválás ellen így megnövelve az élettartamukat

Környezetbarát és kényelmes

Nem kell többé nehéz palackokat cipelni, tárolni. Nem terhelik környezetünket üres műanyag PET palackok

Aromák kibontása

Kihozza a kávé és teának az aromáját és ízét

Pénzmegtakarítás

A kedvezőbb a szűrt vezetékes ivóvíz ára összehasonlítva a palackozott vizekkel

Okos tervezés:

 Szinte minden hagyományos hűtőszekrény ajtaján elfér, gyerekjáték újra tölteni, jelzi a szűrőbetét cseréjének idejét

Pin It on Pinterest

Share This