ÚJ GEBERIT DUOFRESH RENDSZER

Friss levegő minden fürdőszobába

Az új Geberit DuoFresh belsőkeringetésű szagelszívó rendszer újfajta frissességet kölcsönöz a fürdőszobának. A szagelszívás pont ott történik, ahol a kellemetlen szagok képződnek: a WC-kerámiában. A szennyezett levegőt egy csendes ventilátor a falsík alatti öblítőtartály öblítőcsövén és öblítőszelepén keresztül, közvetlenül a WC-kerámiából szívja el. A működtetőlap mögött elhelyezkedő, aktívszenet tartalmazó, magas minőségű kerámia-méhsejtszűrőnek köszönhetően a szagok megbízhatóan semlegesítésre kerülnek, mielőtt a tisztított levegő ismét visszajut a fürdőszobába.

Az új szagelszívó kényelmet és friss levegőt biztosít mindenki számára a fürdőszobában. A kellemetlen szagok közvetlenül keletkezésük helyén kerülnek eltávolításra, amelyek megsemmisítése egy hatékony kerámia-méhsejtszűrővel történik. Ezenkívül egy praktikus irányfény gondoskodik arról, hogy sötétben a toaletthez vezető út könyen megtalálható legyen. A vízkezelő tabletta bedobónyílását is integrálták az egységbe.

Új épületekhez és felújításokhoz is alkalmas, illetve utólag is beszerelhető. Műszaki előfeltétel a Geberit Sigma család egyik falba rejtett öblítőtartályának megléte, és hozzá közel egy elektromos kiállás. Az utólagos beépítés a Geberit Sigma 12 cm-es (2008-tól gyártott) és a Geberit Sigma 8 cm-es (2016-tól gyártott) falsík alatti öblítőtartályok esetén lehetséges.

Funkciók

Geberit Sigma működtetőlapok és WC-öblítésvezérlések

Öblítésvezérlés manuálisan (pneumatikusan) vagy elektronikusan, érintésmentes és akadálymentes működtetéssel is. Kiegészítő funkciók, mint például az éjszakai irányfény.

Geberit DuoFresh modul

A Geberit DuoFresh modul a szagelszívásért felel. Egyszerű beépítés, utólag is bármikor beszerelhető, és a legtöbb működtetőlappal (Sigma01-től a Sigma50-ig) kompatibilis.

Geberit DuoFresh vízkezelőtabletta-betolóegység

A friss illatért és a higiénikus tisztaságért minden WC-öblítéssel.
A betolóegység része a belsőkeringtetésű szagelszívást működtető DuoFresh modulnak, de külön cikkszámon is kapható

Geberit DuoFresh modul szagelszívással

Geberit működtetőlapok

Széles körű designkínálat

A falba rejtett Sigma öblítőtartályra 10 féle működtetőlap illeszthető minden árkategóriában, a forma, az anyag, a szín és a kivitel több mint 100 lehetséges változatában. Az ügyfél a fürdőszoba stílusához legjobban igazodó formatervezést választhatja. A Geberit DuoFresh modul elegáns keskeny kerete fényes króm vagy antracitszürke színben kapható.
Az új DuoFresh modul a Sigma01, 10, 20, 30, 50 típusú működtetőlapokkal építhető össze.

A Geberit DuoFresh modul csekély, mindössze néhány milliméteres szerkezeti magassággal rendelkezik, továbbá a Geberit Sigma rejtett öblítőtartályok esetén is felszerelhető utólag, amennyiben elektromos csatlakozás rendelkezésre áll.

Egy ventilátor közvetlenül a WC-kerámiából szívja el a szennyezett levegőt, ami egy kerámia-méhsejtszűrőn keresztülvezetve újra tiszta lesz.

Praktikus irányfény gondoskodik arról, hogy sötétben a toaletthez vezető út könyen megtalálható legyen.

Elérhetőségünk

2314 Halásztelek,
II. Rákóczi Ferenc út hrsz.:3077 / 1
+36 (24) 530 816
info@cuimpex.hu

Kövessen minket

Pin It on Pinterest

Share This