Makulátlan és keményebb a márványnál

A Bette fürdőszobai termékei tartós titánacélból és zománcból készülnek. Bár ez az anyag vékony és könnyű, rendkívüli a tartóssága

A BETTEGLAZE® zománcozott fényes felület keményebb a márványnál, a műanyagnál és az acélnál, nem porózus szerkezetű, karcálló, kopásálló és ellenállnak az UV sugárzásnak. Erre a prémium minőségre 30 év garanciát vállalunk. Kádjaink, zuhanytálcáink és mosdóink felületének egyenletességét az ún. “nedves a nedvesen” zománcozási eljárással érjük el, amelyet már több évtizede tökéletesítünk. Ennél a technikánál különleges zománcozó anyagunk három ultravékony rétegét kétlépéses, 850° Celsius hőmérsékletű égetés rögzíti a titán-acél vázon. Az így létrejött abszolút természetes anyag egyesíti az acél nyújtotta formai szabadságot és az üveg optikai, tapintási és higiéniai tulajdonságaival. Hatalmas belső rugalmassága biztosítja a Bette fürdőszobai termékek megbízhatóságát és tartósságát.

 

A BetteForm egy egyszerű formatervezésű, klasszikus, beépíthető fürdőkád zománcozott titánacélból. A kényelmesebb fekvés érdekében kiszélesedett a hátrész, a komfortosabb zuhanyzásért pedig az állófelület.
Széles méretválasztékban érhető el: 140×70 cm-től egészen 190×80 cm-ig. A kádperem magassága 30 mm, a sarok rádiusza csak 10 mm.

A BetteSelect ötvözi a tiszta, elegáns kialakítást, a magas szintű kényelmet és a rendkívüli tartósságot. A középen elhelyeztt lefolyó két ember számára is tökéletes kényelmet nyújt, emellett a zuhanyzásnak is megfelelő teret ad. Különféle méretekben kapható, kis fürdőszobákba is ajánljuk.

 

 A termékek tulajdonságai:

Higiénikus

Sem piszok, sem baktérium nem képes megtapadni a BETTEGLAZE zománcozott felület üveg keménységű, pórusmentes felületén. Ezzel jelentősen meghaladja akár a lágyabb anyagokat, akár a csempézett területeket.

Ütésálló

A BETTEGLAZE® zománcozott felület titka az ultravékony réteg erejében rejlik. Az üvegszálhoz hasonlóan rugalmas marad, és ellenáll a fürdőszobában előforduló erőhatásoknak. Egy megnyugtató érzés – még kis gondatlanságnál is.

Jó hővezető

A titánacél és a zománc tökéletes hővezető. A fürdővíz melegét gyorsan átveszi a nyak és a kádperem területén is, ezzel biztosítja, hogy még kivételesebb fürdőzési élményt élvezhessünk.

Karcálló

A BETTEGLAZE® zománcozott felület keményebb a márványnál, a műanyagnál és az acélnál. Rendeltetésszerű használata esetén szinte lehetetlen kárt okozni benne bármilyen anyaggal, ami egy fürdőszobában rendszerint előfordul.

Ellenáll a kémiai anyagoknak

A BETTEGLAZE® zománcozott felület különösen kemény. Kozmetikumoknak és fürdőszereknek is ellenáll. Még körömlakk sem hagy nyomot rajta.

UV-álló

A speciális ún. “nedves a nedvesen” zománcozási eljárásnak köszönhetően a BETTEGLAZE® zománcozott felület különösen egyenletes, színes és fényes. Így a felület még évek után is ragyogó marad, mint az első napon.

Hőálló

A BETTEGLAZE® zománcozott felület tűzálló és nem gyúlékony. Még az égő gyertyák sem károsíthatják a felületet.

Halk

Sajátos tulajdonságaiknál fogva termékeink elnyelik a használatuk során keletkező zajokat. Intelligens beépítési rendszerek mérséklik a fürdőszobai termék zörejeinek terjedését a beépítési környezet felé.

Elérhetőségünk

2314 Halásztelek,
II. Rákóczi Ferenc út hrsz.:3077 / 1
+36 (24) 530 816
info@cuimpex.hu

Kövessen minket

Pin It on Pinterest

Share This