Fürdőszoba harmóniára hangolva, a RAVAK komplett megoldásaival

Amikor minden centiméter számít

Nem kell lemondani a kényelemről a helyiség szűkös adottságai miatt, a RAVAK Avocado és BeHappy II fürdőszobai koncepciók nem csak megcsillantják előtted a reményt, de olyan ötletes megoldásokkal, mint a kád fölé helyezett mosdó, garantáltan kihozzák a maximumot a legkisebb alapterületű helyiségből is. A kádak utolsó milliméterig átgondolt formavilágának köszönhetően a fürdőtér mérete optimális, a fürdés komfortos, a mosdóhoz való hozzáférést pedig semmi sem akadályozza. Amíg a kerekded vonalvezetés jellemezte Avocado termékcsalád egy tökéletes kád és mosdó duót kínál az apró fürdőszoba tulajdonosoknak, addig a klasszikus formákra épülő BeHappy koncepcióban kád, kádparaván, mosdók és még fürdőszobabútorok is megtalálhatóak.

 

Átlagos méretű fürdőszobák, kicsit sem átlagos berendezése

Adott egy fürdőszoba, amely nem túl kicsi és nem túl nagy – talán éppen ez a legideálisabb felállás? Lehet, bár ebben az esetben is meg kell hoznunk bizonyos döntéseket – gondolj csak a leggyakoribb kád vagy zuhanyzó dilemmára –, mégis könnyebb a feladat, mint amikor egy apró teret kell praktikusan berendezni vagy egy óriási helyiséget kell megtölteni élettel. Nem véletlen, hogy a RAVAK 8 fürdőszobai koncepciója közül 4 kifejezetten az efféle fürdőszobák berendezéséhez kínál tökéletes megoldást. A Formy 01, a Formy 02, a Rosa és a Classic termékcsaládok csupán formailag térnek el egymástól, a funkcionalitást, a trendi megjelenést és a magas minőséget már közös tulajdonságaik között tartjuk számon. Szóval csak egy kérdés van hátra: Melyik RAVAK koncepció áll legközelebb az elképzeléseidhez?

Mindent bele!

Egy nagy alapterületű fürdőszoba, ahol mindennek kényelmesen jut hely, már önmagában maga a boldogság, azonban ha stílusos, időtálló és komfortos használatot ígérő szaniterekkel és bútorokkal rendezzük be a rendelkezésre álló teret, akkor az elégedettség érzése nem csak, hogy fokozható, de hosszú éveken át meg is tartható. A RAVAK 10° és Chrome koncepciókban túlzás nélkül minden megtalálható amire szükség lehet a fürdőszoba komplett berendezéséhez. A széles termékválasztékot pedig olyan ötletes megoldások teszik még izgalmasabbá, mint például a 10° koncepció esetében a termékek 10 fokos elforgatása, meghajlítása.

Érdekesség: A közel 250 darabból álló Chrome koncepció a magyar piac legapróbb részletekig átgondolt termékcsaládja!

Pin It on Pinterest

Share This