PILAR – a fenntarthatóság pillére

Dizájn és funkcionalitás

Sokoldalú és modern formavilágú kollekció, amelyet a bolygó védelmét szem előtt tartva terveztek. A Pilar termékcsaládra alapanyagainak, valamint műszaki jellemzőinek köszönhetően a fenntarthatóság pilléreként tekinthetünk.

A letisztult formavilágnak köszönhetően pedig mind a modern, mind pedig a klasszikus fürdőszobákhoz tökéletes választás.

 

Minden cseppben megtakarítás

Egészséges ivóvíz: A fürdőszobai csaptelepek ólommentes sárgaréz alapanyagának köszönhetően 0% az ivóvízbe történő ólomkioldódás.

Évi több mint 810 kWh energiamegtakarítás:  A Cold Start mosdó csaptelepekkel megspórolt energia 165 gépi mosásnak felel meg! (*)(**)

Évi több mint 28 000 liter vízmegtakarítás: 1 Pilar mosdó csapteleppel 1 év alatt, annyi vizet tudunk meg­spórolni, ami elég lehet 280 fürdéshez! (*)(***)

Kisebb ökológiai lábnyom: A króm 3 felületkezelési eljárásnak köszönhetően a gyártási folyamat során nem szabadulnak fel mérgező gázok, továbbá a szennyvízkezelés is egyszerűbbé válik.

* Egy 4 tagú család napi 20 perces mosdó csaptelep használatából kiindulva.
** A számítás 7kg kapacítású, 1 órás program alatt 4,9 Kwh fogyasztású mosógépet vesz alapul.
*** 150×70 cm-es fürdőkádat alapul véve.

További részletek

Kádtöltő csaptelep kerámia zuhanyváltóval: A kerámia zuhanyváltó mechanikus működésének köszönhetően lehetővé teszi a kádtöltő és zuhanyfunkció közti finom váltást. A vízkifolyás helye nyomás ingadozáskor is a kiválasztott pozícióban marad.

Cold Start mechanizmus: Az M, L és XL méretű mosdó csaptelepek középpozícióban hideg vizet adnak. 

Coin Slot perlátor: A perlátor egy érme segítségével könnyedén eltávolítható, így a tisztítás még egyszerűbbé válik.

Easy Fix rögzítés: Az Easy Fix funkcióval ellátott XL mosdócsaptelep rögzítése szerszám nélkül elvégezhető.

A kádtöltő és zuhany csaptelepekhez csavarodásmentes Silver Design gégecső a tartozék.

Minden króm bevonatú Mofém csaptelepre 5 év garanciát biztosítunk. Széles és átfogó alkatrészprogramunk keretein belül a termék utolsó gyártási évétől számított 10 évig biztosított az alkatrészellátás.

Pin It on Pinterest

Share This