A TÖKÉLETES ZUHANY:

Ismerd meg a tökéletes zuhanyzás élményét, melyet a Grohe Zuhanyrendszerei nyújtanak Neked

ÉLD ÁT A ZUHANYZÁS ÉLMÉNYÉT

Alkoss saját ízlésed szerint. Alkoss egyéni igényeidnek megfelelő hidroterápiás zuhanyt, és használd ki a víz fizikai tulajdonságait arra, hogy naponta új élménnyel ajándékozod meg önmagad! Nagy vagy extra nagy; mennyezetre vagy falra szerelt vízsugár; a GROHE zuhanyrendszerek a legkülönfélébb formában, stílusban és méretben kaphatók – termékeink tervezése során fő célunk a Te elégedettséged és örömöd. Egyéni igényekre szabott fürdőélmény a GROHE F-digital Deluxe és AquaSymphony zuhanyrendszerrel. Ez a kozmopolita, ún. multi-szenzoros zuhany egyszerre hat az összes érzékszervre: a fizikai, érzelmi és spirituális relaxáció közérzetét nyújtó hellyé varázsolja a fürdőszobát.

Lépj be a GROHE világába és keresd meg a tökéletes zuhanyzódat

A GROHE falsíkon kívüli zuhanyrendszerei segítségével könnyebben valóra válthatod terveidet, mint hinnéd! Hihetetlen, hogy mennyire egyszerűen eljuthatsz a tervezéstől a zuhanyzás élvezetéig.

Minden zuhanyszettünk lényegét a TurboStat technológiával ellátott GROHE termosztátok képezik. A termosztát a másodperc töredéke alatt állítja be a zuhany megfelelő hőmérsékletét, és azt fenn is tartja – így nyújt tökéletesen beállított hőmérsékleten fényűző zuhanyélményt. A GROHE termosztatikus zuhany-keverőszelepek 38°-ra beállított SafeStop biztonsági gombbal vannak ellátva, amely megakadályozza, hogy gyermekek véletlenül túl magasra állítsák a hőmérsékletet. Az ergonomikus kialakítású fogantyúk még nedves vagy szappanos kézzel is biztos fogást nyújtanak. Az Aquadimmer vagy a SmartControl jóvoltából a kézi és a fejzuhany közötti átváltás nem is lehetne egyszerűbb.

MINDEN MEGVAN BENNE AMI ELENGEDHETETLEN EGY NAGYSZERŰ ZUHANYHOZ

Ha fürdőszobafelújítást vagy új fürdőszoba építését tervezi, a GROHE SmartControl falsíkon kívüli zuhanyrendszer ideális megoldás. A falra szerelhető GROHE Rainshower SmartControl zuhanyrendszer rendkívül egyszerűen felszerelhető, de az eredmény annál látványosabb.

Grohtherm SmartControl zuhanyszett

GR-34720000
Termosztatikus zuhanykeverő 1 gombos, Euhporia Massage 3 funkciós sines szett 600mm

GROTHERM 800

GR-34565001
Termosztátos zuhany csaptelep,
Tempesta 2 funkciós sines szett
600 mm

GROHTHERM 1000

GR-34151004
Termosztátos zuhany csaptelep,
Tempesta 2 funkciós sines szett
600 mm

TEMPESTA termosztátos zuhanyrendszer

GR-27922001
210mm fejzuhannyal, Tempesta Cosmopolitan 100 mm kézizuhannyal

EUPHORIA termosztátos zuhanyrendszer

GR-27296002/P
260mm állítható fejzuhannyal, Euphoria 110 mm kézizuhannyal

Euphoria SmartControl System 310

GR-26507000
Euhporia SmartControl THM zuhanyrendszer, 310mm két funkciós kerek fejzuhannyal, Euphoria massage 3 funkciós kézizuhannyal

ÉLVEZD MINDEN PILLANATÁT

A RELAXÁCIÓTÓL A FELFRISSÜLÉSIG

Pin It on Pinterest

Share This