Kerti szivattyúk

A Lowara a szivattyúk és a szivattyúrendszerek elkötelezett és megbízható fejlesztője, gyártója és szállítója. Vezető helyet foglal el az európai lakossági, ipari és közüzemi felhasználású szivattyúk piacán. A cég a Xylem Csoport tagja, amely a vízipari szivattyúk és kiegészítő termékek legnagyobb gyártója.

A Xylem, mint globális víztechnológiai vállalat egyik márkája, a Lowara kiváló minőségű, hosszú távon gazdaságos megoldásokat kínál a tiszta vagy szennyezett víz szivattyúzására, cirkulációjára.
A Lowara szivattyúk, szivattyúmotorok és integrált megoldások, mint a nyomásfokozó rendszerek és szennyvízátemelők fejlesztésekor kiemelt célok a nagy munkabírás, magas hatékonyság, egyszerű telepíthetőség és karbantartás, valamint a hosszú életciklus.

Azért, hogy a Lowara termékek különböző rendszerekbe történő beépítését megkönnyítsük, széles körű technikai támogatást nyújtunk, melynek része egy korszerű szivattyúkiválasztó alkalmazás, egy keringető szivattyúk cseréjét segítő kézikönyv, és online elérhetők a berendezések beépítését nagyban egyszerűsítő CAD és BIM fájlok is.

LOWARA vállalatot az olaszországi Montecchio Maggiore-ben alapították 1968-ban. Az Európában jelenleg 4 helyszínen (Olaszország, Egyesült Királyság, Magyarország, Lengyelország) gyártott termékeket a tisztavizes ágazat egyik vezető nemzetközi márkájaként jegyzik. A LOWARA széles termékpalettájával képes lefedni a piac épületgépészeti, szivattyúzási, vezérlési, nyomásfokozási, valamint ipari alkalmazási igényeit. A cég a Xylem Csoport tagja, amely a vízipari szivattyúk és kiegészítő termékek legnagyobb gyártója.

A Xylem kiválósági törekvéseivel összhangban a LOWARA termékek innovatív megoldásait és fejlett gyártási technológiáit folyamatosan fejlesztik annak érdekében, hogy a vásárlók mindenkor korszerű, megbízható és energiahatékony berendezésekhez jussanak.

%

Kiemelkedő energiahatékonyság

%

Magyar gyártás

%

Eco Design megfelelés

Termékeink

Keringető szivattyúk

Szennyvízszivattyúk

Öntöző szivattyúk

Búvárszivattyúk

Xylem: Let’s Solve Water

Széles körű alkalmazási ismereteink és innovációs képességünk segítségével olyan megoldásokat fejlesztünk, mellyel növeljük az energiahatékonyságot, csökkentjük az üzemeltetési költségeket és ökológiai lábnyomunkat. Minden nap azért dolgozunk, hogy ügyfeleinkkel közösen továbbfejlesszük a víz felhasználásának és újrafelhasználásának módjait.

Töltse le a Lowara aktuális katalógusait!

Kérdése van?

Keressen minket bizalommal!

Az alábbi űrlap kitöltésével vegye fel Velünk a kapcsolatot és hamarosan válaszolunk! Személyesen pedig bármely üzletünkben, szakképzett kollégáink állnak rendelkezésére.

5 + 14 =

Pin It on Pinterest

Share This