Már több, mint 60 éve a SMEG készülékek széles körben elterjedtek az egész világon, mint ízléses és elegáns készülékek, melyek egyesítik az olasz könnyedséget, hangulatot és stílust, mindezt annak köszönhetően, hogy a SMEG világhírű építészekkel közreműködve hozza létre egyedi termékeit.

Nyerj SMEG turmixgépet a CUGroup játékán!

Válaszolj egy kérdésre, és nyerd meg karácsonyra a képen látható piros SMEG turmixgépet!

Szeretnél háromszoros esélyt?
Játssz cégcsoportunk másik két  oldalán is!

www.benedekszerelveny.hu/smeg-akcio

www.ferencziepuletgepeszet.hu/smeg-akcio

Sorsolás: 2019. december 19.

Ismerd meg a SMEG további termékeit

A SMEG termékcsalád exkluzív háztartási készülékeket kínál az olasz dizájnnal és minőséggel ötvözve. A mai napig családi vállalkozásként üzemelő cég székhelye Észak-Olaszországban található. A termékek gyártása során a fő szempont a könnyű használhatóság, kezelhetőség valamint az alacsony energiafogyasztás megfelelve a korszerű igényeknek. Az ikonikus dizájn, alacsony fogyasztás és nagy teljesítmény minden SMEG készülékben jelen van.

A Smeg márka 2014-ben csempészte vissza az ’50-es évek hangulatát a konyhai gépekbe. A jellegzetes Retro 50’s Style konyhai kisgépekben testet ölt az olasz életérzés: színek, könnyedség, design. Bár megjelenésük alapján akár dísztárgyakként is tekinthetnénk rájuk, ergonomikus kialakításuknak és magas minőségüknek köszönhetően ezek a készülékek a konyha hasznos és praktikus eszközei.

Pin It on Pinterest

Share This