Keresés
Kedvencek
Kosár Kosár
Mini kosár
A kosár üres.
Ugrás a kosárhoz
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Menü
Termékek Menü

Kondenzációs kombi gázkazán

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések

Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Top termékek

Ár akció Ajándék akció
Mennyiségi akció
Mennyiségi akció
Ingyenes kiszállítás

Nincs találat.

Nincs találat.

 

Fenntarthatósági kezdeményezések

A fenntarthatóság és az újrahasznosítás az alaplépései a klímaveszély megfékezésének, de sokan talán nem is gondolnák, hogy a háztartásunkban a fürdőszoba az a hely, ahol a legtöbbet tehetnek a környezetvédelmének érdekében. A Cu Impex Kft, mint jelentős piaci szereplő, elkötelezett híve a környezet védelmének, így az elmúlt pár évben lépéseket tettünk a környezeti terhelést csökkentése érdekében és a jövőben is szándékunkban áll ezen a megkezdett úton tovább haladni.

Ismerje meg a Cu Impex Kft által eddig elért eredményeket a fenntarthatóság terén:

Újrahasznosítás

Törekszünk arra, hogy csomagolóanyagokot az újrahasznosítási körforgásba visszavezessük. Ezáltal óvjuk a környezetet és erőforrásokat takarítsunk meg.

Felelős hulladékgazdálkodás

A Cu Impex Kft elkötelezett a környezet védelme mellett, ezért felelősségteljes piaci szereplőként az előírásoknak megfelelően kezeljük a különleges bánásmódot igénylő anyagokat.

Fontosnak tartjuk a felesleges hulladékok keletkezésének csökkentését, a keletkezett hulladékok veszélyességének csökkentését, a hulladékok fajtánkénti gyűjtését és hasznosítását, valamint, a nem hasznosítható hulladékok megfelelő módon történő áramtalanítását.

Outlet termékek

A csomagolás vagy esztétikai sérült termékeket nem hulladékként kezeljük, hanem értékcsökkent, de továbbra is eladható/megvásárolható, ezzel csökkentve a keletkezett hulladék mennyiségét.

A fenntartható megoldások népszerűsítése

A CU Impex Kft-nél kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a forgalmazott termék palettánk évről évre egyre több olyan terméket tartalmazzon, amely az esztétikum és a praktikum mellett fenntartható megoldást jelent a vásárló számára, akár legyen szó víztakarékos öblítő rendszerről vagy újrahasznosított anyagokból készült zuhanyfejről. Azon felül, hogy ezek a megoldások pénzt takarítanak meg a tulajdonosának még hozzá járulnak egy fenntartható otthon kialakításához így a környezet védelméhez.

 "Föld Napja" - Önkéntes szemétszedés Halásztelken

2024-ben a Föld Napja alkalmából közösségi szemétszedést szerveztünk környezetünk megtisztítása érdekében.

Mi a Cu Impex Kft-nél kiemelten fontosnak tartjuk környezetünk megóvását.

Ezért 2024-ben, először szerveztünk közösségi szemétszedést Halásztelken, amely a kollégáknak és az önkénteseknek hála sikeresen zárult, így a jövőben ebből hagyományt szeretnénk teremteni.

 

 

Utoljára megtekintett termékek

Szöveg?