Keresés
Kedvencek
Kosár Kosár
Mini kosár
A kosár üres.
Ugrás a kosárhoz
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Menü
Termékek Menü
2024 - A színes szaniterek és fürdőszobák éve!

2024 - A színes szaniterek és fürdőszobák éve!

2024-ben nagy népszerűségnek örvendenek a színes mosdók, WC-k és csaptelepek.

A színes kerámia újraéledése egy régi trend, amely 30 év után tér vissza, mivel egyre többen keresnek egyedi, személyre szabott megoldásokat a fürdőszobáik berendezésében.

A lakástulajdonosok idén sokkal bátrabban kísérleteznek élénk színekkel, mint a kék, zöld, bordó vagy sárga. A gyártók ennek megfelelően egyre több színes szanitert és csaptelepet kínálnak termékkínálatukban.

Fürdőszobánk színének kiválasztásakor rengeteg ötlet és dizájn közül választhatunk, ami gyakran megnehezíti a végső döntést.

A színek kulcsfontosságúak a tervezésben, hiszen meghatározzák a belső tér hangulatát - az élénk színek vidámságot és lendületet sugároznak, míg a semleges tónusok nyugtató légkört teremtenek.


Ha idén még a terveid között szerepel a fürdőszoba átalakítása, itt az ideje elkezdeni a tervezést. Segítségképpen bemutatunk néhány színt, amelyek az idei év sláger színei a fürdőszobák terén:


Napsárga:


A fürdőszoba gyakran az utolsó helyiség, amit lefekvés előtt, és az első, amit felkelés után használunk, így fontos, hogy jó hangulatot sugározzon és energiát adjon a napunkhoz.
A sárga energizáló szín, amely kisméretű fürdőszobákban is remekül mutat, és azonnal feldobja a hangulatot. Érdemes kísérletezni vele.

Színes szaniterek és fürdőszobák


Földszínek:


A fürdőszoba kiváló hely a nyugalom és ellazulás megteremtésére. Mi lehet jobb egy hosszú nap végén, mint egy forró fürdő? A földszínek, például a barna különböző árnyalatai és a nyugtató zöldek segítenek a béke és nyugalom érzetének kialakításában. Ezek a színek valóban csodát művelhetnek a fürdőszobával.

Színes szaniterek és fürdőszobák


Az úrias kék:


Néhány színpaletta szorosan összefonódik a fürdőszobák világával, és nincs okunk arra, hogy 2024-ben ne kövessük a hagyományokat. A kék egy időtlen fürdőszobai szín, amely minden árnyalatában jól mutat ebben a helyiségben. Amikor fürdőszobánk tökéletes színét keressük, ne féljünk túllépni a tengerészkéken – kísérletezhetünk párizsi kékkel, türkizzel és a skandináv kékkel is.
A kék, ha arannyal párosul eleganciát és exkluzivitást sugall, fehérrel kombinálva azonban üdve friss érzetet kelt.

Színes szaniterek és fürdőszobák


Meleg neutrális színek:


Az olyan semleges árnyalatok, mint a meleg fehérek, a szürke és a bézs különböző tónusai, számos térben remekül működnek, és eleganciát kölcsönöznek a helyiségeknek. Legnagyobb előnyük, hogy bármilyen színnel kombinálhatók, akár egymással is. A neutrális színekkel egyszerűen nem lehet mellé lőni, ők a lakberendezés Adu Ászai.


A bátor színhasználattal az eredmény egy lenyűgözően modern és trendi fürdőszoba lesz, amely  nemcsak esztétikusabb a fehér fürdőszobáknál, hanem akár milliókkal is növelheti az otthon értékét.

Színes szaniterek és fürdőszobák

Szöveg?