Keresés
Kedvencek
Kosár Kosár
Mini kosár
A kosár üres.
Ugrás a kosárhoz
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Menü
Termékek Menü

Ár akció
Ajándék akció
Mennyiségi akció
-
találat
Nincs találat.
Aktív szűrések

Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Top termékek

Ár akció Ajándék akció
Mennyiségi akció
Mennyiségi akció
Ingyenes kiszállítás

Nincs találat.

Nincs találat.

 

Fenntarthatósági kezdeményezések

A fenntarthatóság és az újrahasznosítás az alaplépései a klímaveszély megfékezésének, de sokan talán nem is gondolnák, hogy a háztartásunkban a fürdőszoba az a hely, ahol a legtöbbet tehetnek a környezetvédelmének érdekében. A Cu Impex Kft, mint jelentős piaci szereplő, elkötelezett híve a környezet védelmének, így az elmúlt pár évben lépéseket tettünk a környezeti terhelést csökkentése érdekében és a jövőben is szándékunkban áll ezen a megkezdett úton tovább haladni.

Ismerje meg a Cu Impex Kft által eddig elért eredményeket a fenntarthatóság terén:

Újrahasznosítás

Törekszünk arra, hogy csomagolóanyagokot az újrahasznosítási körforgásba visszavezessük. Ezáltal óvjuk a környezetet és erőforrásokat takarítsunk meg.

Felelős hulladékgazdálkodás

A Cu Impex Kft elkötelezett a környezet védelme mellett, ezért felelősségteljes piaci szereplőként az előírásoknak megfelelően kezeljük a különleges bánásmódot igénylő anyagokat.

Fontosnak tartjuk a felesleges hulladékok keletkezésének csökkentését, a keletkezett hulladékok veszélyességének csökkentését, a hulladékok fajtánkénti gyűjtését és hasznosítását, valamint, a nem hasznosítható hulladékok megfelelő módon történő áramtalanítását.

Outlet termékek

A csomagolás vagy esztétikai sérült termékeket nem hulladékként kezeljük, hanem értékcsökkent, de továbbra is eladható/megvásárolható, ezzel csökkentve a keletkezett hulladék mennyiségét.

A fenntartható megoldások népszerűsítése

A CU Impex Kft-nél kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a forgalmazott termék palettánk évről évre egyre több olyan terméket tartalmazzon, amely az esztétikum és a praktikum mellett fenntartható megoldást jelent a vásárló számára, akár legyen szó víztakarékos öblítő rendszerről vagy újrahasznosított anyagokból készült zuhanyfejről. Azon felül, hogy ezek a megoldások pénzt takarítanak meg a tulajdonosának még hozzá járulnak egy fenntartható otthon kialakításához így a környezet védelméhez.

 "Föld Napja" - Önkéntes szemétszedés Halásztelken

2024-ben a Föld Napja alkalmából közösségi szemétszedést szerveztünk környezetünk megtisztítása érdekében.

Mi a Cu Impex Kft-nél kiemelten fontosnak tartjuk környezetünk megóvását.

Ezért 2024-ben, először szerveztünk közösségi szemétszedést Halásztelken, amely a kollégáknak és az önkénteseknek hála sikeresen zárult, így a jövőben ebből hagyományt szeretnénk teremteni.

 

 

Utoljára megtekintett termékek

Szöveg?